Bokningsvillkor

Övrigt / Villkor
Har du frågor?

Kontakta oss gärna på info@sgbc.se eller ring 08-599 294 30.

Bokningsregler

Anmälan är bindande. Vänligen notera att vi reserverar oss för ändringar i konferensprogrammet.

Ändring av deltagare
Vid förhinder har du möjlighet att sända en ersättare i ditt ställe, förutsatt att du anmält detta till oss senast åtta (8) dagar före konferensen. Maila namn, företag, faktureringsadress, e-post, mobilnummer samt kostpreferenser till info@sgbc.seObservera att ändringar i val av delmoment ej kan göras.

Betalning
Betalning av konferensavgiften sker med faktura.

Betalningsvillkor: 30 dagar
Fakturering sker efter genomförd konferens.

Var vänlig kontrollera noga om fakturan ska skickas till en särskild faktureringsadress och om en särskild referens ska anges.

Ansvar för tjänsten
Sweden Green Building Councils servicebolag Building Green in Sweden AB hanterar bokningar och betalningar. Building Green in Sweden AB tillhandahåller en Internettjänst där man kan boka och köpa kursplatser. Building Green in Sweden AB ansvarar inte för och ersätter inte skada som uppstår på grund av driftsstörning, försening, avbrott eller annan teknisk omständighet som omöjliggör eller försvårar utnyttjandet av bokningssidan.

Personuppgifter och samtycke
Sweden Green Building Council lagrar köphistorik och personuppgifter som Kunden lämnar. Sweden Green Building Council kommer att behandla sådan information med automatisk databehandling i syfte att ge Kunden tillgång till de tjänster som Sweden Green Building Council erbjuder, hantera Kundens användning av Tjänsten, skicka Kunden information och erbjudanden om Sweden Green Building Councils tjänster, samt genom marknadsundersökningar inhämta Kundens uppfattning om de tjänster Sweden Green Building Council erbjuder.

I samband med anmälan samtycker Kund till att Kundens namn och företagsnamn distribueras i form av deltagarlista i programmet på konferensen. Under konferensen kan fotografering förekomma som sedan kan komma att användas i marknadsföringssammanhang, både i tryckt och i digital form. Användningen kan exempelvis vara på Sweden Green Building Councils webbsida och sociala medier, i annonser, nyhetsbrev, broschyrer och annat material samt pressbilder. Om Kund inte vill bli fotograferad, vänligen kontakta Sweden Green Building Council.

Tillämplig lag
På dessa kundvillkor tillämpas svensk lag.